There was an error in this gadget

Friday, April 20, 2018

Chek dah besar

Asalamualaikum la ni chek  dah besar dah .Chek darjah3 dah .Nama sekolah chek Sekolah Kebangsaan Seri  Perdana.Chek  ada dua orang adik. Adik pertama suka merongkah barang nama dia Amir Qusyairi.Adik kedua pula suka buat perangai itu saja yang check nak cerita wasalamualaikum.Sikit ja yang chek nak cerita pasai sekarang.

Wednesday, February 2, 2011

I-City kini di Alor Setar

Salam,
Apa habaq semua? Alhamdulillah kita bertemu lagi dalam blog ala2 diari catatan peribadi cheq. Kali ni cheq nak cerita pasai I-City yang popular di Shah Alam nun di Selagoq kini dah pun ada dia punya 'cawangan' di Aloq Setaq.

Ceritanya awai minggu lepas, maksu yang study kat UITM Shah Alam balik bercuti seminggu sempena Raya Tahun Baru Cina. Maksu sampai kat terminal bas Sahab Perdana lebih kurang kui 5 petang. Jadi, pada malam tu sebagai meraikan maksu yang balik kampung, kami pi makan malam di luar. Mama pun senang hati sebab tak payah masak. 

Friday, January 28, 2011

Syoknya Balik Kampung

Salam,
Apa habaq semua? Cheq Alhamdulillah syukur rezeki kesihatan yang baik.
Apa nak cerita kali ni? Saja nak cerita apa yang cheq selalu buat bila balik kampung wan n tok sebelah abah pulak. Cheq selalu cerita apa yang cheq buat bila balik kampung Megat Dewa. Jarang nak cerita apa yang cheq buat kat Kota Sarang Semut. 

Sebenaqnya biasa ja pun. Apa lagi kalau bukan bermain. Kalau di Megat Dewa cheq selalu bermain dengan sepupu cheq abang Rais ngan abang Rasyid tapi di Kota cheq main ngan abang Lokman Hakim.

Bersama abang Amin Rais dan abang Rasyid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails